Salmon Wellington
Salmon Wellington ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,44 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 805 calorii, 26g de proteine, și 64G de grăsime per portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 66 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frunze de busuioc, maioneză, albus de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi albusul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Salmon Wellington, Salmon Wellington, și Salmon Wellington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Presărați sare pe ambele părți ale somonului.
Amestecați cimbru, oregano, busuioc, mărar, muștar și maioneză într-un bol mic și întindeți peste somon, apoi presărați brânza feta deasupra.
Strat spanacul peste brânza feta.
Rulați patiseria suficient de largă și suficient de lungă pentru a înfășura somonul, cu o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Așezați somonul în centrul patiseriei și pliați patiseria peste somon.
Așezați cusătura ruloului în jos pe o foaie de copt.
Tăiați mai multe fante mici în patiserie pentru a permite scăparea aburului.
Ungeți albusul de ou pe patiserie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când patiseria se rumeneste și somonul se fulgează ușor cu o furculiță, aproximativ 45 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Zolo Unoaked Chardonnay cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Zolo Unoaked Chardonnay]()
Zolo Unoaked Chardonnay
Situat la 3.000 de picioare ASL, combinația de zile calde și nopți reci creează vinuri cu maturitate excelentă și echilibru perfect. Acest Chardonnay concentrat pe fructe are arome de fructe tropicale, mere și piersici.