Salata de porc si spanac

Salata de porc si spanac
Salata de porc și spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 303 calorii, 23 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 1,85 USD per porție, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, dressing, măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 84%. Acest scor este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de porc și spanac, Salată de porc la grătar și spanac nectarine și Cotlete de porc cu parmezan cu salată de spanac.

Instrucțiuni

1
Tapetați patru farfurii cu frunze de spanac; pus deoparte. Într-un castron mare, combinați mazărea cu ochi negri, ciupercile, sosul, ceapa, țelina, pimiento și măslinele; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-o tigaie mică, căliți carnea de porc în ulei timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați usturoiul; se mai caleste 1-2 minute sau pana cand nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Se ia de pe foc; se adaugă la amestecul de mazăre cu ochi negri și se amestecă bine.
5
Turnați amestecul pe farfurii căptușite cu spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
6
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Revista