Salată verde picantă cu Manchego și pere

Salată verde picantă cu Manchego și pere
Salata verde picantă cu Manchego și pere este o fără gluten și primar garnitură. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 341 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați verdeață de salată picantă, frisprime, muștar granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fasole Neagră Picantă, Chili Verde Și Enchiladas Manchego, Salată verde cu ridichi și Manchego, și Salată Verde Cu Măsline, Sos Manchego Și Romesco.

Instrucțiuni

1
Gatiti semintele in 1 lingura de ulei intr-o tigaie mica si grea la foc mediu-mic, amestecand frecvent, pana se umfla si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie și rezervați ulei. Condimentează semințele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SemințeSemințe
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Bateți împreună oțet, miere, muștar, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
PiperPiper
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați restul de 1/3 cană de ulei de măsline și uleiul rezervat din tigaie într-un flux lent, amestecând până la emulsionare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
5
Împărțiți verdeața și brânza între farfurii de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
VerziiVerzii
6
Tăiați 2 laturi opuse ale fiecărei pere (rezervați pentru o altă utilizare), lăsând o felie centrală longitudinală de 1/2 inch cu tulpină și miez. Aranjați o felie de pere pe fiecare farfurie și stropiți pansamentul peste salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
7
Se presară cu semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
8
Notele bucătarilor
9
* Semințele de dovleac pot fi prăjite cu 2 zile înainte și păstrate separat de ulei, acoperite, la temperatura camerei.* Verdele pot fi spălate și uscate cu 1 zi înainte și răcite, învelite în prosoape de hârtie, într-o pungă sigilată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
VerziiVerzii
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista