Salată Verde De Fasole Verde-Cartofi

Salată Verde De Fasole Verde-Cartofi
Salata verde de fasole verde-cartofi este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 129 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână piper, cartofi finlandezi, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Rețete similare sunt Salată de fasole verde prăjită la cuptor cu alune și brânză albastră, Alondină De Fasole Verde Garlicky, și Salată De Cartofi Și Fasole Verde.

Instrucțiuni

1
Tăiați cartofii în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2
Tăiați fiecare bucată în felii groase de 1/2 inch.
3
Se toarnă 3/4 cană de bulion în fundul unei oale sub presiune de 6 litri; puneți cartofii, fasolea verde și usturoiul în aragaz. Închideți bine capacul; aduceți la presiune ridicată la foc mare (aproximativ 9 minute). Reglați căldura la nivel scăzut sau necesar pentru a menține presiunea ridicată; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
4
Se ia de pe foc; puneți oala sub presiune sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
5
Scoateți capacul.
6
Scurgeți amestecul de cartofi într-o strecurătoare, rezervând căței de usturoi; așezați amestecul de cartofi într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Combinați cățelele de usturoi rezervate, oțetul și ingredientele rămase într-un blender și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Stropiți sosul de usturoi peste amestecul de cartofi; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista