Salată proaspătă de fructe și mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fructe proaspete și salată de mentă. Această rețetă face 6 porții cu 127 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, mentă, zmeură și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fructe proaspete cu pansament de var și mentă, Salată de fructe proaspete Peachy cu o înflorire de Angelican și mentă!, și Fructe proaspete cu cremă de Lămâie-Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți și tăiați mango sau papaya și puneți-le într-un bol mediu. Tăiați tulpinile căpșunilor și jumătate sau sfert, dacă sunt mari.
Adăugați la castron de fructe. Curățați și tăiați kiwi-ul, adăugați-l în castron. Cojiți și feliați bananele, adăugați în castron.
Tăiați partea superioară și inferioară a portocalelor suficient de adânc pentru a expune fructele interioare. Urmând curba fructului tăiați pielea și îndepărtați portocala în panouri. Ținând portocala peste vasul tăiat între membrane pentru a elibera segmentele de citrice.
Lăsați-i să cadă în castron în timp ce sunt tăiați liberi. Cu mâna, stoarceți tot sucul din membrana rămasă peste fruct, apoi aruncați. Repetați cu cealaltă portocală.
Se amestecă ușor mierea și Grand Marnier, dacă se utilizează, în fructe. Îndepărtați frunzele de mentă de pe tulpină, rupeți sau tocați în bucăți mai mici și amestecați în salata de fructe.
Adăugați boabele și lăsați-le deoparte timp de 10 minute sau până la 2 ore.