Salată proaspătă de fructe și mentă

Salată proaspătă de fructe și mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fructe proaspete și salată de mentă. Această rețetă face 6 porții cu 127 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, mentă, zmeură și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fructe proaspete cu pansament de var și mentă, Salată de fructe proaspete Peachy cu o înflorire de Angelican și mentă!, și Fructe proaspete cu cremă de Lămâie-Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți și tăiați mango sau papaya și puneți-le într-un bol mediu. Tăiați tulpinile căpșunilor și jumătate sau sfert, dacă sunt mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați la castron de fructe. Curățați și tăiați kiwi-ul, adăugați-l în castron. Cojiți și feliați bananele, adăugați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Tăiați partea superioară și inferioară a portocalelor suficient de adânc pentru a expune fructele interioare. Urmând curba fructului tăiați pielea și îndepărtați portocala în panouri. Ținând portocala peste vasul tăiat între membrane pentru a elibera segmentele de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Lăsați-i să cadă în castron în timp ce sunt tăiați liberi. Cu mâna, stoarceți tot sucul din membrana rămasă peste fruct, apoi aruncați. Repetați cu cealaltă portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Se amestecă ușor mierea și Grand Marnier, dacă se utilizează, în fructe. Îndepărtați frunzele de mentă de pe tulpină, rupeți sau tocați în bucăți mai mici și amestecați în salata de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6
Adăugați boabele și lăsați-le deoparte timp de 10 minute sau până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
7
Servi.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista