Salata picantă de năut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 99 de cenți pe porție. O porție conține 162 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, suc de lămâie, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Salată Picantă De Năut, Salată Picantă De Năut, și Salată Picantă De Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați usturoiul, piperul, ceapa roșie, sucul de lămâie, oțetul de vin roșu, uleiul de măsline și sarea și piperul, după gust, într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New York
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați năutul, roșiile, menta și cilantro. Condimentează cu sare și piper, după gust, și aruncă în salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe