Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați salata grecească Standard. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 12 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 60 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 20 minute. Dacă aveți la îndemână castraveți, brânză feta, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Borș Standard Ucrainean, Standard Grill Million Dollar Chicken, și Găini și dovlecei Cornish ușor la grătar cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați împreună castraveți, roșii, ceapă roșie, brânză feta și măsline verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Culese Crengute De Marar
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se presară cu oțet de vin roșu. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii