Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să faceți salată grecească de Quinoa acasă. Pentru $3.08 pe portie, primești un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 445 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 82 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin roșu, ceapă, feta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Grecească De Quinoa, Salată Grecească De Quinoa, și Salată Grecească De Quinoa.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună sucul de lămâie, oțetul, oregano, usturoiul și puțină sare și piper într-un castron mic. Bateți încet uleiul până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți salata pentru a permite aromelor să se îmbine.
3
Clătiți quinoa într-o strecurătoare până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Combinați quinoa, 2 căni de apă, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-o cratiță mică, aduceți la fierbere și gătiți până când apa este absorbită și quinoa este fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Transferați într-un castron, pufați cu o furculiță și lăsați să stea 5 minute să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați roșiile, măslinele, ceapa verde, ardeii vișini, ceapa roșie, castraveții și pansamentul și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 8 ore înainte de servire. Cu cât stă mai mult, cu atât aroma este mai bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Culese Crengute De Marar
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Jumătăți De Nuci Pecan
Aluat De Pâine De Porumb
7
Chiar înainte de servire, transferați într-un platou și presărați feta deasupra.
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Culoare fină de aur galben-verde. Fructul opulent, înainte, se manifestă puternic cu arome bogate, de miere de pere și extract de vanilie, cu nuanțe de ierburi proaspete și marțipan. Arome foarte pline, luxuriante dezvăluie integrate, de obicei Carneros, mere coapte și fructe piersic combinate cu elementele picante de vanilie-scorțișoară de stejar. Finisajul este cremos, rotund și prăjit, nici "carry", nici rășinos, stejarul a echilibrat fin fructul puternic. Acesta este un vin cu textură luxoasă, cu extract ridicat; o folie excelentă pentru mâncăruri bogate în pește, pui sărat sau o friptură de vițel.