Salată germană rapidă de cartofi

Salată germană rapidă de cartofi
Salata rapidă germană de cartofi este o garnitură care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 225 de calorii, 6 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 71 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, ceapă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o rețetă foarte prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor europene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 36%. Acest scor nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Salata Germană de Cartofi, Salata Germană de Cartofi și Salata Germană de Cartofi.

Instrucțiuni

1
Într-o oală sub presiune, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ei Pe Piața Locală.Pentru Ei Pe Piața Locală.
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
2
Adăugați cartofii și ceapa. Într-un castron, combinați oțetul, apa, zahărul, 2 linguri de pătrunjel, sarea, muștarul și piperul; se toarnă peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Macinata SarataCarne De Porc Macinata Sarata
1 Coajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă1 Coajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă
Capere De SareCapere De Sare
Salată Goya și Condimente De LegumeSalată Goya și Condimente De Legume
Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
3/4 Cană Amestec De Slaw De Varză Tricolor Mărunțit3/4 Cană Amestec De Slaw De Varză Tricolor Mărunțit
Așchii De Ciocolată Albă și Nuci De Macadamia TocateAșchii De Ciocolată Albă și Nuci De Macadamia Tocate
1 Pachet. (4 Porții) Gelatina Cu Aromă De Fructe De Pădure De Marca JELL-O1 Pachet. (4 Porții) Gelatina Cu Aromă De Fructe De Pădure De Marca JELL-O
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
Cereale MueslixCereale Mueslix
3
Închideți bine capacul; plasați regulatorul de presiune pe conducta de aerisire. Aduceți aragazul la presiune maximă la foc mare. Reduceți căldura la mediu și gătiți timp de 5 minute. (Regulatorul de presiune ar trebui să mențină o mișcare lentă și constantă de balansare sau eliberare de abur; reglați căldura dacă este necesar.)
4
Se ia de pe foc.
5
Răciți imediat conform instrucțiunilor producătorului până când presiunea este redusă complet. Chiar înainte de servire, stropiți cu pătrunjel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere De SareCapere De Sare
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista