Festiv aruncat salata ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 12 porții cu 61 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Un amestec de ulei de măsline, măsline, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 38%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Festivă Aruncată, Salată Festivă Aruncată, și Salată Festivă Aruncată.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare de salată, combinați primele opt ingrediente. Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați ingredientele pentru pansament; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi.
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Echilibrat și complex, Napa Valley Chardonnay straturi de fructe din mai multe podgorii din AVA, căsătoria luxuriantă, maturitate îndrăzneț de Mid-valley cu bogăția și adâncimea de Carneros. Fructul luminos, auriu, deschide nasul, rotunjit cu note de miere, caramel, condimente de copt și pâine prăjită. O intrare îndrăzneață de lămâi și măr copt dezvoltă greutatea și vâscozitatea pe măsură ce evoluează prin gură. Contribuția butoiului lasă o impresie de migdale aproape dulci pe final.