Salată de somon și sparanghel la grătar

Salată de somon și sparanghel la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de somon și sparanghel la grătar. Această rețetă face 4 porții cu 356 calorii, 39G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.08 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Salată de somon și sparanghel la grătar, Somon rege vindecat cu soia cu salată de sparanghel la grătar, și Frittata de somon și sparanghel la grătar.

Instrucțiuni

1
Periați somonul și aruncați sparanghelul cu ulei de măsline; se presară sare și piper. Somon la grătar la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SparanghelSparanghel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere. Sparanghel la grătar, întorcându-se ocazional, 3 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Împărțiți rucola uniform între 4 farfurii; acoperiți cu somon în fulgi, sparanghel și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
TomateTomate
RucolaRucola
SomonSomon
4
Se servește cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista