Salată de sfeclă, rubarbă și portocale

Salată de sfeclă, rubarbă și portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă, rubarbă și portocale. Această rețetă servește 6 și costă 1,71 USD pe porție. O porție conține 287 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de ulei de măsline, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Sfeclă Și Rubarbă, Salată De Sfeclă Și Portocale, și Salată de portocale și sfeclă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați sfecla pe marefoaie de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Stropiți cu 1 lingură de măslineulei; se presară cu sare grosieră. Înfășurați sfecla înfolie. Prăjiți sfecla până se înmoaie când este perforatăcu furculiță, aproximativ 1 oră. Desfaceți și răcițisfecla. Curățați, apoi tăiați fiecare în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
SfeclăSfeclă
FolieFolie
4
Aduceți 3 căni de apă, 1/2 cană de zahăr și un vârf de sare grosieră pentru a fierbe în cratiță mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
ZahărZahăr
ApăApă
5
Adăugați rubarba. Se fierbe la foc mediu până când este doar fraged, dar încă intact, 1 până la 2 minute (nu gătiți prea mult sau rubarba va fi moale). Folosind lingura cu fante, transferațirubarba pe platou și răciți completely.DO înainte: sfecla și rubarba pot fi făcute1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
6
Radeți fin suficientă coajă din 1 portocalăpentru a măsura 1/2 linguriță; se transferă într-un vas mic și se rezervă pentru pansament.
7
Tăiați cojiși miez alb din toate portocalele. Lucrând peste castron mediu pentru a prinde suc și folosind un cuțit mic ascuțit, tăiați între membrane pentru a elibera segmente portocalii în castron;strângeți membranele pentru a elibera sucul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
8
Transferați 2 linguri suc de portocalela castron cu coaja de portocala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Bateți oțetul, sucul de lămâie, șalota, mierea și restul de 3 linguri de ulei de măsline într-un castron cu amestec de portocale și suc de portocale. Sezonîmbrăcarea cu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Aranjați năsturel, sfeclă,rubarbă și segmente portocalii pe 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
NasturelNasturel
RubarbăRubarbă
SfeclăSfeclă
11
Stropeștecu feta și stropiți cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
12
Garniturăcu frunze de chervil, dacă doriți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChervilChervil
13
Pe porție: 300,2 kcal calorii,
14
9% calorii din grăsimi, 16,3 g grăsimi,
15
0 g grăsimi saturate,
16
8 mg colesterol,
17
4 g carbohidrați,
18
7 g zaharuri totale,
19
2 g carbohidrați net,
20
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista