Salată de sfeclă prăjită cu brânză albastră

Salată de sfeclă prăjită cu brânză albastră
Salata de sfeclă prăjită cu brânză albastră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 9 minute. Această rețetă de la Martha Stewart are 20 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, nuci pecan, sare și piper grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de sfeclă prăjită cu brânză albastră și nuci, Salată roșie și salată de sfeclă prăjită cu nuci și brânză albastră, și Salată caldă de sfeclă prăjită cu spanac și brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Tapetați 4 bucăți de folie cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați 10 sfeclă în centrul fiecăruia; stropiți cu ulei. Se condimentează cu sare și piper. Îndoiți în pachete, sertizând marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Așezați pe o foaie de copt și prăjiți până când sfecla este fragedă, aproximativ 1 oră. Desfaceți pachetele pentru a se răci ușor. Peel și sfert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateGreu
Gata În1 h, 9 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista