Salată De Sfeclă Cu Chincvre Și Nuci

Salată De Sfeclă Cu Chincvre Și Nuci
Salata de sfeclă cu Chincruvre și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 21 calorii. Această rețetă servește 123. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de baghetă, brânză de capră, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 22 de minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sfeclă Prăjită, Chevre, Salată De Alune Cu Portocale De Sânge, Salată de sfeclă prăjită cu nuci confiate, și Salată De Sfeclă Prăjită Cu Fetan Și Nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 204°.In un castron, aruncați sfecla cu suficient ulei pentru a acoperi uniform și condimentați cu sare și piper. Înfășurați sfecla individual în folie de aluminiu și așezați-o pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu un cuțit, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Scoateți din cuptor. Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, curățați-le și tăiați-le transversal în 1/4 inch slices.In un castron mic, amestecati împreună oțet, sare și piper până la omogenizare. Bateți încet în 1 cană de măsline oil.In un castron, combinați sfecla cu 1/4 cană de vinetă, condimentați cu sare și piper și dați-le la frigider până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați feliile de baghetă într-un singur strat pe 1 sau 2 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Ungeți ușor pâinea cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
6
Coaceți până devin aurii, 7 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați foile de copt într-o grătar și lăsați crostini să se răcească în cameră temperature.In un castron mare, aruncați verdeața amestecată cu sare, piper și suficientă vinetă pentru a acoperi ușor. Împărțiți verdeața între 8 farfurii de salată răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
CrostiniCrostini
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Presărați nucile și sfecla uniform peste salate și stropiți cu vinetă suplimentară, după dorință. Zdrobiți brânza de capră peste salate, împărțiți crostini printre farfurii și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
CrostiniCrostini
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 22 m.
Porții123
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista