Salată de sfeclă Chioggia cu salată de Ricotta și alune

Salată de sfeclă Chioggia cu salată de Ricotta și alune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de sfeclă Chioggia cu Ricotta Salatan și alune. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 218 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, suc de lămâie meyer și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă cu Ricotta Salatan și măsline, Salată De Sfeclă Prăjită Cu Ricotta Salatan Și Fistic, și Risotto De Sfeclă Cu Sparanghel Prăjit Și Salată De Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună sucul de lămâie, uleiul, sarea și piperul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați sfeclă și aruncați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
3
Se presară cu ingredientele rămase.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista