Salată de sfeclă, Bulgur și portocale cu vinetă de pătrunjel

Salată de sfeclă, Bulgur și portocale cu vinetă de pătrunjel
Salata de sfeclă, Bulgur și portocale cu vinaigretă de pătrunjel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 239 calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de portocale de buric, vinaigretă de pătrunjel, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de Bulgur Powerhouse cu vinetă portocalie, Salată de morcovi și sfeclă prăjită cu Feta, pătrunjel tras și vinetă de chimen, și Salată de sfeclă cu vinetă portocalie.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie; se amestecă bulgurul. Acoperiți, scoateți-l de pe foc; lăsați să stea 10 minute. Clătiți cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
În timp ce apa pentru bulgur fierbe, așezați sfecla pe o farfurie; acoperiți cu 3 straturi de prosoape de hârtie umede. Cuptor cu microunde la maxim 6 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
În timp ce sfecla gătește, cojiți portocalele; tăiați transversal în felii subțiri în formă de roată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Tăiați sfecla în jumătate pe lungime. Întoarceți jumătățile de sfeclă, tăiați-le cu fața în jos și tăiați-le în felii subțiri în formă de lună; așezați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați 3 linguri de vinetă de pătrunjel; aruncați până se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Se amestecă vinaigreta rămasă în bulgur. Lingurați bulgur uniform pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire. Se acoperă uniform cu sfeclă și felii de portocale; presărați brânză și pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
BulgurBulgur
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
sfat de bucătărie pentru a îndepărta rapid coaja dintr-o portocală, tăiați o felie subțire din partea de sus și de jos a portocalei, astfel încât fructele să stea în poziție verticală. Stați portocaliu vertical pe placa de tăiere. Folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați pielea în felii de 1/2 inch. Asigurați-vă că îndepărtați miezul alb, care poate fi foarte amar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista