Salată de sfeclă aurie, piersică și brânză de capră cu vinetă de șampanie

Salată de sfeclă aurie, piersică și brânză de capră cu vinetă de șampanie
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Salata de sfeclă aurie, piersică și brânză de capră cu vinetă de șampanie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 134 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,28 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Dacă aveți șalotă, piersici tăiate julienne, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 47%. Rețete similare sunt Tartă de sfeclă aurie cu brânză de capră, busuioc violet și vinetă din semințe de Mac, Salată De Sfeclă Aurie Prăjită Și Brânză De Capră Albastră, și Salată crocantă de brânză de capră cu vinetă de șampanie.

Instrucțiuni

1
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2
Așezați sfecla într-o cratiță medie; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scurgeți și clătiți cu apă rece; scurgere. Mișto. Tăiați rădăcinile și tulpinile sfeclei; frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Tăiați sfecla în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Puneți felii de sfeclă într-un castron mare; adăugați piersici și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Combinați busuiocul tocat, șalotele tocate, oțetul de șampanie, uleiul de măsline, zahărul, sarea și piperul, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe)(1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Stropiți peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi.
8
Se presară cu brânză de capră mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista