Salată de sfeclă și iaurt
Salata de sfeclă și iaurt este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 351 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar, semințe de chimen, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și sos de iaurt (alimente puternice), Sfeclă Koshumbir - salată de sfeclă cu iaurt, și Salată De Sfeclă Cu Sos De Iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu și adăugați semințe de muștar. Când semințele de muștar încep să apară, adăugați semințele de chimen. Se amestecă aproximativ 10 secunde și se ia de pe foc.
Într-un castron mare, amestecați ușor iaurtul cu sfecla. Se amestecă semințele de muștar și chimen și se condimentează cu sare după gust.
Se ornează cu coriandru tocat.