Salată de rucola, fenicul și linte verde de la ' River Cottage Veg

Salată de rucola, fenicul și linte verde de la ' River Cottage Veg
Salata de rucola, fenicul și linte verde de la ' River Cottage Veg este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 161 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, frunze de dafin, linte verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Păstrăvul la grătar al River Cottage cu fenicul, Salată de fenicul, rucola și mere verzi, și Salată De Linte Verde Cu Sparanghel, Măr Și Fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți lintea într-o cratiță și adăugați multă apă. Se aduce la fierbere și se fierbe doar un minut, apoi se scurge. Întoarceți lintea în tigaie și turnați suficientă apă pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați frunzele de dafin, ceapa și tulpinile de pătrunjel, dacă utilizați. Aduceți înapoi la foc mic foarte blând și gătiți încet timp de aproximativ o jumătate de oră, până când este fraged, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Între timp, pentru a face pansamentul, puneți uleiul, sucul de lămâie, muștarul, coaja de lămâie și zahărul într-un borcan cu șurub, condimentați cu sare și piper și agitați până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Când lintea este gata, scurgeți-le bine și aruncați ierburile și ceapa. În timp ce este încă cald, combinați cu o jumătate bună din pansament. Lăsați până se răcește, apoi gustați și reglați condimentul; puteți adăuga puțin mai multă sare, zahăr, piper sau suc de lămâie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sezonul GoyaSezonul Goya
LinteLinte
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Tăiați feniculul, îndepărtând stratul exterior dur (cu excepția cazului în care feniculul este tânăr și foarte proaspăt). Înjumătățiți bulbul(bulbii) pe verticală, apoi feliați cât de subțire puteți, vârful la bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
6
Împărțiți aproximativ două treimi din linte între boluri largi de servire. Se împrăștie peste rucola și fenicul și se prelinge peste restul pansamentului. Împrăștiați lintea rămasă deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
LinteLinte
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista