Salată De Romaine

Salată De Romaine
Salata Romaine este o fără gluten, FODMAP prietenos și vegan farfurie. Această rețetă servește 4. O porție conține 105 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper măcinat grosier, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Romaine, Salată De Romaine, și Salată Greacă Romaine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul, oțeturile, zahărul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă peste amestecul de salată; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista