Salată de roșii cu Chile și var
Salata de roșii cu Chile și var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 70 de calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați chile ușoare, muștar, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de Fajita cu friptură de tei Tequila cu vinetă de tei Chile, Salată de fajita cu somon de lime Chile cu vinetă de lime de coriandru, și Salată Pomelo cu Chile, Tei, arahide și nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Roșii de miez și jumătate.
Scoateți semințele (fie scoateți-le cu o lingură, fie țineți jumătate în mână și stoarceți semințele) și tăiați roșiile în bucăți de mușcătură. Puneți roșiile într-un castron mare.
Scoateți tulpina și semințele din chile. Se toacă fin chile și se adaugă la roșii. Pune deoparte.
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei de măsline, suc de lămâie, 1/2 linguriță. sare și muștar până la emulsionare.
Stropiți pansamentul peste roșii și ardei iute și aruncați ușor pentru a combina.
Adăugați mai multă sare după gust, dacă doriți.
Se servește la temperatura camerei.