Salată De Radicchio La Grătar
Salata Radicchio la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 180 de calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați radicchio, sfeclă, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce e bine. Salată De Radicchio La Grătar, Salată De Andive Și Radicchio La Grătar, și Salată de Radicchio și nuci la grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Se toarnă câteva linguri de ulei de măsline extravirgin într-un vas mic. Tăiați capetele radicchio în sferturi și îndepărtați miezul.
Periați sferturile cu ulei pe ambele părți și grătați pene aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Se condimentează cu sare și piper. Aranjați pene de radicchio la grătar pe un platou. Puneți sfeclă feliată în centrul platoului.
Presărați platoul cu ceapă roșie și stropiți salata cu oțet balsamic și ulei. Reglați sarea și piperul și serviți.