Salată De Quinoa-Migdale

Salata de Quinoa-migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de migdale, oțet balsamic, ulei de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Quinoa Cu Fasole Verde Și Migdale, Salată quinoan și Bulgur de migdale prăjite și afine, și Salată De Fructe De Migdale Quinoan Cu Conținut Ridicat De Proteine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți quinoa, apa și sarea la fierbere în cratiță de 2 litri, amestecând o dată sau de două ori; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 12 până la 15 minute sau până se înmoaie.
Scoateți cratița de pe foc; lăsați să stea 5 minute. Puf quinoa cu furculiță; se răcește 15 minute.
În castron mic, bate toate ingredientele vinaigrette cu Tel.
Se amestecă vinaigreta, quinoa și ingredientele rămase pentru salată într-un castron mare.
Se servește cald sau se acoperă și se dă la frigider aproximativ 4 ore sau până se răcește.