Salată de pui cu Mango și măr
Această rețetă fără gluten și primară servește 25 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 49 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de mango, miere, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pui fript Thailandez cu salată de mango și mere, Salată de carne de crab, mere și Mango pe chipsuri de mere de chimen, și Salată De Mango De Mere Cu Pansament De Var De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați iaurtul, uleiul de măsline, sucul de lămâie, mierea, pudra de curry și 1/2 linguriță. sare. Acoperiți și răciți până când sunt gata de utilizare.
Într-un castron mare, aruncați puiul, mărul, mango, țelina și ceapa până se amestecă bine.
Adăugați pansament rezervat pentru iaurt și aruncați bine. Se condimentează cu sare și piper.
Serviți imediat cu biscuiți din cereale integrale sau deasupra verdețurilor de salată. Alternativ, acoperiți și răciți pentru a lua masa de prânz.