Salata de porumb Caprese ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,14 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 405 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Vă este adus prin simple rețete. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână 6 spice de porumb, sare kosher, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Funcționează bine ca garnitură. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Insalata Caprese all ' americana (salată Caprese în stil American), Cea mai bună salată Caprese (Plus un bar de salate Caprese DIY), și Salată de castraveți Caprese (sau salată de Paste).
Instrucțiuni
1
Gratiți porumbul: pregătiți grătarul pentru căldură mare și directă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Așezați știuleții de porumb încă în coji direct pe grătar. Gatiti aproximativ 15 minute, rotind la fiecare cateva minute, astfel incat cojile sa fie complet carbonizate. Porumbul se va aburi în coji. Nu este nevoie să înmuiați mai întâi porumbul în apă dacă porumbul este proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Dacă doriți niște cărbune pe porumbul în sine, îndepărtați mai întâi câteva dintre cojile exterioare de porumb, astfel încât să existe mai puțin strat protector în jurul porumbului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Porumb
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Odată ce cojile sunt complet carbonizate, scoateți-le de pe grătar și lăsați-le să se răcească câteva minute. Apoi scoateți cojile și mătasea.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Pentru a îndepărta porumbul de pe știulet, așezați știuletul în poziție verticală într-o tigaie superficială sau într-un vas cu margini. Țineți știuletul ferm într-o mână și, cu cealaltă mână, folosiți un cuțit ascuțit pentru a face lovituri în jos pe știulet, separând sâmburii de știulet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Alternativ, dacă aveți boabe de porumb congelate, le puteți folosi pentru această salată (4 căni). Încălziți doar o tigaie mare din fontă la foc mediu până la mare. Puneți un strat de porumb congelat direct pe tigaie, nu dezghețați mai întâi. Odată ce porumbul s-a rumenit pe o parte, amestecați și lăsați porumbul să se rumenească mai mult. Apoi scoateți să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Faceți pansamentul: într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, oțetul, sarea și piperul negru proaspăt măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugarea zahărului va depinde de cât de dulci sunt porumbul sau roșiile, așa că poate doriți să rețineți zahărul până la final și să adăugați după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Suc De Lămâie, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
9
Aruncați împreună porumbul, roșiile, ceapa verde, brânza și pansamentul: într-un castron mare, aruncați împreună porumbul, roșiile, ceapa verde, Mozzarella și pansamentul. Reglați condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Lăsați să stea 10 minute.
11
Adăugați busuioc: chiar înainte de servire, amestecați busuiocul proaspăt feliat.