Salată de orez brun cu citrice-vinetă de busuioc thailandez
Salata de orez brun cu citrice-vinaigretta de busuioc thailandez este o fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 439 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți frunze de coriandru, miere, frunze de busuioc thailandez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Încercați Salată Brown Derby House Cu Vinetă De Citrice, Salată De Busuioc De Roșii De Orez Brun, și Vinaigret Balsamic de căpșuni cu conținut scăzut de grăsimi, cu citrice și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați orezul și legumele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați vinaigreta și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
3
Lăsați salata să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire.
4
Garnisiți cu ierburile dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
Combinați toate ingredientele într-un blender și amestecați timp de 1 minut