Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de mazăre cu busuioc și lăstari de mazăre. O porție conține 231 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mazăre de zăpadă, frunze de busuioc, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Mazăre Rece, Salată de pui de mazăre cu castraveți de Avocado cu Fetan și sos de lămâie grecească, și Zahăr Snap Pean și morcov Soba fidea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aceasta este o rețetă simplă făcută mult mai bine cu câteva detalii simple. Zahărul din apa de gătit și pe mazăre se adaugă prospețime. Îmi place să folosesc zahăr extrafin, deoarece se dizolvă ușor. Busuiocul și lăstarii de mazăre adaugă o aromă ierboasă, proaspătă, care face ca mazărea să aibă un gust mai mult ca mazărea!
Într-un castron mediu, amestecați muștarul Dijon, sucul de lămâie și oțetul de sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
Pulpă De Miel, Cu Os
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați caperele, saramura de caper și un vârf de sare și piper, după gust. Bateți încet uleiul de măsline și adăugați tarhonul. Gust și reseason, numai dacă este necesar. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Pregătiți o baie de gheață. Umpleți un castron mare la jumătate cu cuburi de gheață și adăugați puțină apă rece. Puneți o strecurătoare în interiorul băii de gheață. Strecurătoare vă va ține de la a avea pentru a alege mazăre din printre cuburi de gheață în baie de gheață. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu.
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu prosop de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
9
Aduceți apa înapoi la fierbere și adăugați mazărea decojită. Gatiti pana cand apa revine la fierbere, aproximativ 1 minut. Utilizați filtrul pentru a îndepărta mazărea și a le arunca în baia de gheață/gheață. Lăsați-i să stea în apa cu gheață pentru a vă asigura că s-au răcit bine. Aruncați apa de albire.
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Scoateți mazărea din Baia de gheață și întindeți-le pe prosopul de bucătărie pe o suprafață plană. Folosiți un alt prosop de bucătărie pentru a le usca ușor.
Transferați mazărea decojită răcită, mazărea de zăpadă și mazărea brută de zahăr într-un castron mediu. Se amestecă pentru a se amesteca. Aruncați cu vinetă, frunze de busuioc și lăstari de mazăre și condimentați cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime