Salată de Mango și Papaya
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de Mango și Papaya ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sirop, var, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Salată De Mango, Ananas Și Papaya, Somon în Papillote cu salată de Papaya, Mango și Avocado, și Creveți la grătar cu salată verde Papayan și Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți-vă înainte: pansamentul cu ghimbir poate fi refrigerat până la 2 zile. Fructele pot fi refrigerate într-un recipient etanș până la 1 zi.
Combinați ghimbirul, siropul de ghimbir, zahărul și cana de apă într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se fierbe timp de 56 de minute până se reduce ușor.
Se ia de pe foc, se amestecă coaja și sucul de tei și semințele de rodie.
Curățați mango-urile. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia carnea departe de pietre. Feliați mango și aranjați feliile pe o farfurie. Înjumătățiți, însămânțați și curățați papaya.
Tăiați în pene și aranjați pe mango. Înjumătățiți și semănați pepenele galben.
Tăiați carnea de pepene galben în bucăți de mușcătură.
Adăugați la mango și papaya.
Puneți pansamentul de ghimbir peste fructe.
Se servește cu pene de var.