Salată de jicama și ananas într-o vinetă de coriandru
Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară și vegană? Salata de Jicaman și ananas într-o vinetă de coriandru ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 329 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coriandru, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Salată de creveți, Mango și J Pculcama cu vinaigretă de ananas, Salată de jicama cu coriandru și ardei iute, și Salată De Avocado, Ridichi Și Portocale Cu Coriandru.
Instrucțiuni
Bateți împreună ardeiul serrano, sucul de lămâie, oțetul de orez, coriandrul, sarea și piperul într-un castron mare. Stropiți încet în uleiul de măsline în timp ce bateți continuu.
Adăugați ananasul și jicama; aruncați pentru a acoperi. Se lasă să stea 30 de minute până la 1 oră.
Așezați amestecul de primăvară într-un bol mare de salată; împrăștiați avocado peste salată; se acoperă cu ananasul marinat și jicama, stropind vinaigreta rămasă peste salată.