Salată de homar cu cartofi șofran și praz crocant

Salată de homar cu cartofi șofran și praz crocant
Salata de homar cu cartofi șofran și praz crocant este un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețetă cu 1 porții. Pentru $ 9.14 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1427 calorii, 29G de proteine, și 124g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal scump. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cartof auriu, icre de homar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos de șofran ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Rețete similare includ Salată de sfeclă cu praz crocant și slănină, Midii cu șofran și praz, și Fettuccine cu homar, roșii și șofran.

Instrucțiuni

1
Gatiti homarul in apa clocotita timp de 3 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Se scoate din apă și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Pentru a face vinetă, într-un castron adânc amestecați împreună oțet de sherry, ulei de măsline, ulei de trufe și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Oțet De SherryOțet De Sherry
Ulei De TrufeUlei De Trufe
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încălziți 1/4-inch de ulei într-o tigaie adâncă la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Pentru a pregăti prazul, fierbeți în apă timp de 1 minut. Uscați prazul complet, apoi prăjiți-le în ulei până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
6
Scoateți imediat din tigaie, scurgeți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Pentru a pregăti cartoful, coaja într-o formă cilindrică. Aduceți o cratiță cu apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Adăugați un vârf de șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
9
Adăugați cartoful și gătiți până când furculița este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
10
Se scurge și se lasă deoparte.
11
Feliați cartoful în medalioane de 5 (1/2 inci grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
12
Așezați într-un castron cu șobolani, 1/2 din arpagic și 2 până la 3 linguri de vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Adăugați trufa. Aruncați cartofii cu vinetă de câteva ori pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
14
Așezați cartofii în centrul unei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
15
Înveliți homarul și tăiați carnea în medalioane de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
16
Așezați homarul într-un bol și aruncați cu 3 până la 4 linguri de vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
17
Încălziți homarul așezând vasul în apă fierbinte timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
18
Așezați homarul deasupra cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
19
Așezați prazul deasupra homarului. Terminați farfuria cu un vârf de icre de homar și restul de arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care îl puteți încerca este Simonnet-Febvre Petit Chablis. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Simonnet-Febvre Petit Chablis
Simonnet-Febvre Petit Chablis
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista