Salata de fructe de mare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,14 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 305 calorii, 23g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați calamari, tulpini interioare de țelină, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare), Salată De Fructe De Mare, și Salată De Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați jumătățile de lămâie și usturoiul, apoi scufundați o strecurătoare mare rezistentă la căldură în apă. Înmuiați ceapa roșie în apă cu gheață în timp ce gătiți fructele de mare. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați creveții în strecurătoare în apa clocotită și gătiți până la roz, aproximativ 2 minute; îndepărtați cu grijă strecurătoarea și adăugați creveții în vasul mare cu apă cu gheață. Aduceți apa înapoi la fierbere, întoarceți strecurătoarea în oală, apoi adăugați scoicile și fierbeți până la fiert, aproximativ 2 minute; scoateți strecurătoarea și adăugați scoicile în apa cu gheață. Repetați cu calamari, gătind până când devin opace, aproximativ 2 minute. Repetați cu midii, acoperind oala; gătiți până când cojile se deschid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Calmar
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Cutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgeți fructele de mare din apa cu gheață și îndepărtați midiile din cochilii; uscați fructele de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Cutie De Spaghete Uscate
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
(recomandat: Sos A1)
5
Se scurge ceapa roșie și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
6
Combinați fructele de mare, ceapa roșie, țelina, feniculul, măslinele și pătrunjelul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Stropiți cu sucul de lămâie și uleiul de măsline și aruncați; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8
Lăsați să stea 30 de minute înainte de servire (sau refrigerați până la 4 ore; aduceți la temperatura camerei înainte de servire). Sus cu frunze de fenicul. Fotografie realizată de Con Poulos
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii