Salată De Friptură La Grătar-Porumb-Spanac

Salată De Friptură La Grătar-Porumb-Spanac
Salata de friptură la grătar-porumb-spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 727 calorii, 35g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $5.2 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați grapefruit, spanac pentru copii, porumb pentru urechi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt SALATĂ DE FRIPTURĂ PORTOBELLO LA GRĂTAR CU AVOCADO, LIME ȘI PORUMB LA GRĂTAR, Friptură la grătar și salată de porumb, și Friptură asiatică la grătar și salată de spanac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Frecați friptura cu 2 lingurițe. uleiul de măsline și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FripturăFriptură
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Ungeți porumbul cu restul de 2 linguri. ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PorumbPorumb
3
Fripturi la grătar și porumb în același timp, acoperite cu capac la grătar, 7 până la 8 minute, întorcând friptura o dată și întorcând porumbul la fiecare 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Lăsați friptura să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
5
Între timp, țineți fiecare știulet la grătar în poziție verticală pe o tăietură și tăiați cu grijă în jos, tăind sâmburii din știulet. Aruncați știuleții. Felie subțire friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Puneți spanac, boabe de porumb la grătar, friptură, avocado și grapefruit pe farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
SpanacSpanac
FripturăFriptură
7
Se servește cu pansament Ranch îmbuteliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ranch DressingRanch Dressing

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista