Salată de fenicul, Quinoa, portocale, nuci și busuioc
Salata de fenicul, Quinoa, portocale, nuci și busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 306 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, șalotă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Quinoa Cu Portocale De Sânge Și Busuioc, Salată De Pui Cu Nucă De Fenicul, și Salată asiatică de pere, fenicul și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați quinoa, feniculul și șalota într-un castron mare; pus deoparte.
Combinați coaja de lămâie și următoarele 7 ingrediente (coaja de lămâie prin piper) într-un castron mic; se amestecă bine.
Se toarnă peste amestecul de quinoa; aruncă bine.
Puneți 1 cană de salată pe fiecare din cele 4 farfurii. Aranjați 1/2 cană secțiuni portocalii în jurul fiecărei salate; presărați fiecare salată cu 1 lingură de nuci.