Salată de fenicul și năut
Salata de fenicul și năutul este o fără gluten și vegan farfurie. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 158 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, bulb de fenicul, ardei grași prăjiți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piure de năut cu salată de fenicul, Salată caldă de năut, fenicul și pătrunjel, și Salată caldă de năut, fenicul și piper.
Instrucțiuni
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul; îndepărtați și aruncați tulpinile.
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate vertical, aruncând miezul.
Tăiați fiecare jumătate transversal în felii groase de 1/4 inci. Tăiați frunzele de fenicul pentru a măsura 1 lingură. Amestecați feliile de fenicul și ingredientele rămase. Topiți salata cu frunze și serviți la temperatura camerei sau refrigerate.