Salata de fasole verde, Năsturel și nucă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 99 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 225 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, muștar dijon, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Năsturel Și Fasole Verde, Salată de fasole verde, Nasturel și șalotă crocantă, și Salată de fasole verde și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti fasolea intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgere.
3
Transferați fasolea într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se scurge; se usucă.
5
Bateți oțetul, muștarul și pătrunjelul într-un castron mic pentru a amesteca. Treceți treptat în ulei. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți fasolea și vinaigreta separat; rece. Rewhisk înainte de a utiliza.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vinetă
Muștar
Pătrunjel
Oțet
Fasole
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Combinați fasolea, năsturelul, nucile și roșiile într-un castron mare. Aruncați cu suficientă vinetă pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper.