Salată de fasole verde și Radicchio cu sfeclă prăjită și ceapă roșie balsamică
Salata de fasole verde și Radicchio cu sfeclă prăjită și ceapă roșie balsamică este un fără gluten și vegan rețetă cu 16 porții. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 103 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, frunza de dafin, radicchio și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi prăjiți de casă din fontă cu ardei iute verzi prăjiți, coriandru, ceapă verde, Radicchio și sos cremos de usturoi, Salată de smochine, fasole verde și Radicchio cu alune, și Sfeclă balsamică la cuptor cu ceapă roșie și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ceapa, 1/4 cană de oțet și frunza de dafin în borcan mare sau castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Oțet
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Condimentează generos cu sare și piper. Acoperiți și răciți peste noapte. (Poate fi pregătit cu 3 zile înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Apă
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Așezați o bucată mare de folie pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
5
Așezați sfecla în centrul foliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Stropiți sfecla cu 1 lingură de ulei și 2 linguri de apă. Top cu o altă bucată de folie; crimp marginile pentru a sigila bine. Prăjiți sfecla până se înmoaie când este străpunsă cu furculița, aproximativ 1 oră 15 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Gatiti fasolea intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 6 minute. Clătiți sub apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Se scurge și se usucă.
9
Bateți restul de 6 linguri de oțet balsamic, 1/2 cană de ulei, șalotă și cimbru într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentați pansamentul cu sare și piper. (Sfecla, fasolea și pansamentul pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se dă la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Sare și Piper
Ceapă Eșalotă
Fasole
Sfeclă
Cimbru
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
10
Curățați și tăiați sfecla în felii groase de 1/4 inch. Aranjați frunze mari de radicchio pe un platou foarte mare pentru a acoperi (rezervați frunze mici pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
Sfeclă
11
Scurgeți ceapa roșie; împrăștiați peste radicchio. Aranjați fasolea peste ceapă. Aranjați feliile de sfeclă decorativ peste fasole.