Salată de Crab și pepene verde cu rucola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de crab și pepene verde cu Ruculan. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 399 calorii, 22g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Vara. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Pepene Verde-Rucola, Salată De Rucola Și Pepene Verde, și Salată De Rucola Cu Pepene Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați mărul, ceapa, curry-ul și șofranul și gătiți la foc moderat până când ceapa se înmoaie, 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă 1 linguriță de apă; lasa sa se raceasca.
Răsturnați amestecul într-un mini robot de bucătărie.
Adăugați maioneza și procesați.
Transferați maioneza într-un castron și adăugați coriandru și mentă. Se condimentează cu sare și piper, apoi se pliază în carnea de crab.
Tăiați fiecare felie de pepene verde în 2 triunghiuri și transferați pe 4 farfurii. Se condimentează cu sare și piper și se presară fiecare farfurie cu 1 linguriță de suc de lămâie. Mound salata de crab pe pepene verde. Într-un alt castron, aruncați rucola cu restul de 1 lingură de suc de lămâie și restul de 2 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper. Aranjați rucola pe farfurii și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.