Salată de citrice cu sos de șofran

Salată de citrice cu sos de șofran
Salata de citrice cu sos de șofran este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 120 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână Clementine, fire de șofran, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos De Salată Cu Șofran De Lămâie, Salată De Varză Crudă Cu Sos De Citrice, și Salată de rucola cu sos de citrice.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se transferă într-un castron mic și se sfărâmă în șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
Adăugați sucul de portocale în cratiță și fierbeți la foc moderat până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați sucul în uleiul de șofran și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Folosind un cuțit ascuțit, curățați grapefruitul și portocalele, tăind toată miezul alb amar; tăiați miezul din Clementine. Se toacă fin Clementina și se adaugă în uleiul de șofran, împreună cu coaja de lămâie. Lucrând peste un castron mare, puțin adânc, cu portocalele și grapefruiturile, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
șofranșofran
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă pansamentul de șofran peste secțiuni și se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
8
Servește.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista