Salată de cartofi cu sparanghel

Salată de cartofi cu sparanghel
Salata de cartofi cu sparanghel este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 85 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână un strop de piper măcinat, un strop de sare, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Salată de cartofi cu anghinare și sparanghel, Salată de friptură, sparanghel și cartofi roșii, și Salată De Cartofi Cu Sparanghel Acidulat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați cartofii. Gatiti in apa clocotita pentru a acoperi 20-25 de minute sau pana se inmoaie; se scurge și se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Tăiați fiecare cartof în 6 pene. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Scoateți capetele dure de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Îndepărtați solzii din sulițe cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Tăiați sparanghelul în bucăți de 1 inch. Aranjați sparanghelul într-un abur de legume peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 4 până la 5 minute sau până când sunt crocante. Clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Combinați pene de cartofi, sparanghel și ceapă verde într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
7
Combinați oțetul și următoarele 4 ingrediente; se toarnă peste amestecul de cartofi și se aruncă ușor. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră, amestecând ocazional. Puneți amestecul de cartofi uniform pe 2 farfurii de salată căptușite cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista