Salată de brânză de capră cu crustă de Pecan cu vinetă de rodie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de brânză de capră cu crustă de Pecan cu vinaigretă de rodie. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 1 și costă $3.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica morcov, suc de rodie, brânză de capră, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată de brânză de capră cu rodie cu vinaigretă de rodie de casă / cină progresivă și cadou, Salată De Rucola, Pere Și Brânză De Capră Cu Vinetă De Rodie, și Salată verde cu vinaigretă de rodie și garnitură de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Pulverizați felii de mămăligă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați la tigaie și gătiți 5 minute. Întoarceți felii și gătiți 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Formați brânza de capră într-un patty; se acoperă cu nuci pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
Brânză De Capră
4
Combinați sucul, uleiul și muștarul într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Aranjați spanacul și morcovul pe o farfurie. Se acoperă cu mămăligă, brânză de capră cu crustă de pecan și pansament.