Salată de șuncă Serrano și rucola cu Salsa de rodie
Șuncă Serrano și salată de rucola cu salsa de rodie ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,02 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 159 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați rucola, piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pepene galben, șuncă Serrano și salată de rucola, Filet Smokey cu Serrano-Salsan de Papaya și Serrano-Chutney de mentă-coriandru, și Salsa De Serrano Rojo (Sos Roșu Serrano).
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați șalota cu sucul de lămâie și 1/2 linguriță de sare; se lasa sa stea 5 minute.
Bateți melasa de rodie și uleiul de măsline. Se amestecă semințele de rodie și pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper.
Aranjați rucola pe un platou mare și stratificați în șunca serrano și ricotta salata. Puneți salsa de rodie peste salată și serviți.