Salată cu Prosciutto și pere caramelizate și nuci
Salata cu Prosciutto și pere caramelizate și nuci este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 616 calorii, 7g de proteine, și 49G de grăsime per portie. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de prosciutto, apă, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Crispy Prosciutto la cuptor Brie mușcă cu pere de miere + nuci, Salată de varză roșie cu pere și nuci, și Salată de andive cu nuci, pere și Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți sucul de portocale la foc mediu-mare, amestecând des, până când este redus cu 1/
Se adaugă într-un blender, împreună cu oțetul, ceapa, zahărul, vinul, sarea și piperul și se prelucrează până se omogenizează. Apoi, în timp ce amestecați la viteză mică, îndepărtați capacul și stropiți încet în uleiul de măsline pentru a emulsiona (îngroșa) pansamentul. Se răcește până este gata de utilizare.
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Se sotează perele și nucile în unt timp de 3 minute.
Adăugați zahărul și apa și gătiți, amestecând constant, până se rumenesc și se caramelizează.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
Într-un castron mare, combinați prosciutto, salata verde și amestecul de pere și nuc.
Adăugați vinetă și aruncați pentru a acoperi.
Serviți pe un platou Italian mare. Bucurați-vă!