Salată caldă elvețiană și ciuperci

Salată caldă elvețiană și ciuperci
Salata caldă elvețiană de Bietă și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, brânză, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată caldă de linte cu Bietă Elvețiană, Fetan și vin roșu-Pep negru, Vinaigretă De Slănină Caldă, și Chard elvețian cald, brânză și baie de usturoi prăjită.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mic. Gatiti usturoiul in ulei pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ciorba elvețiană la usturoi și gătiți până se ofilesc, 3 până la 5 minute; transferați ciorba și usturoiul într-un castron, rezervând orice lichid în tigaie și readucându-l la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Gatiti ciupercile si ceapa la lichidul rezervat in tigaie pana se incalzeste, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se toarnă oțetul balsamic peste amestecul de ciuperci și ceapă; gătiți și amestecați încă 2 până la 3 minute; se adaugă în castron cu amestecul de bietă împreună cu roșiile. Se amestecă ușor pentru a încorpora. Aruncați cu brânza albastră. Se condimentează cu sare și piper pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Chard ElvețianChard Elvețian
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista