Salată caldă de spanac și anghinare
Spanacul fierbinte și salata de anghinare necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 220 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,26 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți brânză feta, inimi de anghinare marinate, spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 77%. Rețete similare includ Salată De Spanac De Anghinare, Salată De Paste Cu Anghinare Din Spanac, și Salată Cremoasă De Anghinare Cu Spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Stropiți uleiul de măsline pe o foaie de copt cu margini.
Întindeți frunzele de spanac într-un strat gros care acoperă foaia de copt. Aranjați ceapa și anghinarea peste spanac și stropiți marinata din borcan peste întreaga salată.
Presărați brânza (și cârnații, dacă doriți).
Coaceți aproximativ 10 minute sau până când spanacul este ofilit, dar nu crocant.