Salată caldă de pui cu lămâie și cimbru

Salata caldă de pui cu lămâie și cimbru ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 254 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, suc de lămâie, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Pui La Grătar Cu Lămâie-Cimbru, Pui de lămâie-cimbru cu salată de roșii Heirloom, și Salată caldă de ton cu crustă de cimbru și Rucola.
Instrucțiuni
Puneți bucățile de pui într-un castron, adăugați coaja de lămâie, cimbru, mult piper negru și sare după gust, apoi amestecați bine cu mâinile.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie, apoi prăjiți puiul timp de 8-10 minute, până devine auriu și fiert. Între timp, întindeți frunzele și ceapa pe un platou mare sau într-un bol mare de salată.
Adăugați pasta de usturoi și măslinele în tigaie, apoi prăjiți încă 1 min. Puneți puiul și măslinele pe frunze. Scoateți tigaia de pe foc, apoi adăugați restul de ulei și suc de lămâie. Se amestecă bine împreună, răzuind orice bucăți de pe fundul tigaiei. Verificați condimentul, apoi turnați peste pui și salată.
Se servește cu pâine crustă.