Salată caldă de cartofi și roșii cu vinetă Dijon

Salată caldă de cartofi și roșii cu vinetă Dijon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata caldă de cartofi-roșii cu vinetă Dijon. Această rețetă servește 6. O porție conține 264 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, roșii, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salată caldă de cartofi Dijon cu fasole verde, Pui De Miere Dijon, Salată Caldă De Cartofi, și Salată De Cartofi Cu Arugulan Și Vinetă Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, bateți împreună ceapa, muștarul, 2 linguri de oțet de vin roșu, sare și piper. Treceți treptat în uleiul de măsline și apoi adăugați tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți cartofii într-o oală mare cu apă rece și bine sărată pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, reglați căldura pentru a menține un foc mic și gătiți până se înmoaie când este străpuns, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se scurge bine și se transferă într-un castron mare sau tigaie pentru a se răci ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se presară cu 1 lingură de oțet de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
5
Adăugați o parte din vinetă la cartofi și aruncați; este posibil să nu aveți nevoie de toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6
Adăugați roșia și aruncați din nou. Gustați și reglați condimentele. Salata poate avea nevoie de mai multă sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista