Salată Caesar la grătar cu cuțit și furculiță

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata Caesar la grătar cu cuțit și furculiță. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 691 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de baghetă lungă, sos de salată caesar, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Salată De Ouă Cu Cuțit Și Furculiță Cu Arpagic, Supă Italiană Cu Cuțit Și Furculiță, și Legume prăjite cu furculiță și cuțit.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mic și ungeți ușor grătarul.
Tăiați bagheta pe o diagonală sever ascuțită pentru a face 4 felii lungi de aproximativ 1/2 inch grosime. Periați ușor fiecare parte tăiată cu aproximativ jumătate din uleiul de măsline.
Grătiți feliile de baghetă pe grătarul preîncălzit până când sunt ușor crocante, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Frecați fiecare parte a feliilor de baghetă cu partea tăiată a usturoiului și partea tăiată a roșiilor. Se lasă deoparte să se răcească.
Periați 2 părți tăiate ale sferturilor de romaine cu uleiul de măsline rămas.
Grătiți sferturile de romaine până când sunt ușor arse, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Se presară romaine la grătar cu sare și se lasă deoparte să se răcească.
Așezați un sfert de romaine la grătar, tăiat cu fața în sus, deasupra unei felii de baghetă la grătar.
Stropiți fiecare cu pansament Caesar și acoperiți cu parmezan. Condimentează cu sare și piper negru.