Salată Caesar cu Dressing de casă
Nevoie de un farfurie pescatariană? Salata Caesar cu pansament de casă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 206 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați hamsie, ulei de măsline, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Încercați Salată de Caesar cu pansament de Caesar de casă și crutoane, Sos De Salată Caesar De Casă, și Sos De Salată Caesar De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Pentru pansamentul Caesar: bateți gălbenușurile de ou într-un bol mare de amestecare.
Adăugați sucul de lămâie, sosul Worcestershire, hamsia și usturoiul și amestecați pentru a combina. Stropiți încet în uleiul de măsline până când amestecul se emulsionează. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Tăiați bagheta pe un unghi pentru a crea felii subțiri, ovale, de aproximativ 1/4 inci grosime. Pe o foaie mare de copt, aranjați feliile uniform.
Ungeți pâinea cu ulei de măsline și acoperiți cu parmezan și cimbru. Condimentează cu sare și piper.
Coaceți până când parmezanul se topește și crutoanele se rumenesc în jurul marginilor, 5 până la 7 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. A se păstra într-un recipient etanș dacă nu se utilizează imediat.
Pentru salată: Core romaine și tăiați partea de sus 1/2 inch de pe frunze. Ventilați frunzele pe o farfurie de servire (sau tocați în bucăți de 1/2 inci, dacă preferați).
Presărați parmezanul peste salată și stropiți pansamentul deasupra. Se acoperă cu 2 până la 3 crutoane pe farfurie și se servește.