Sage Cotlet De Porc
Sage cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. O porție conține 242 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime. 2199 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți piper măcinat, apă, cotlet de porc central și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 73%. Încercați Sage Cotlet De Porc, Sage Cotlet De Porc, și Sage Cotlet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sarea, salvia și piperul negru într-un castron mic și frecați pe ambele părți ale cotletelor. Topiți untul sau margarina într-o tigaie mare la foc mediu și sotati cotletele timp de 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc bine.
Între timp, într-o cratiță mică separată la foc mare, combinați apa și bulionul și amestecați până se dizolvă bulionul.
Adăugați acest lucru la cotlet, reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți cotletele timp de 45 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.