Rum-Allspice Lira tort cu ambrozie
Rum-Allspice Pound Cake cu Ambrosia necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 18 porții cu 247 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Un amestec de zară, ouă, albus de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 20%. Încercați Rum-Allspice Lira tort cu ambrozie, Tort de ghimbir cu Ambrozie de afine glazurate, și Tort Ambrosia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Bateți zahărul și margarina la viteza medie a unui mixer până când sunt bine amestecate (aproximativ 5 minute).
Adăugați ouăle și albușul de ou, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (făină prin sare).
Combinați Zara, romul, coaja portocalie și vanilia.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu amestecul de zară, începând și terminând cu amestecul de făină.
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie 10 minute; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe un suport de sârmă.